Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Een paar miljoen mensen kochten voor oudjaar een staatslot en wonnen opnieuw niets (ter info 6 miljoen verkochte loten!). Waarom doen zo veel mensen mee aan een loterij? Waarom hopen zo veel mensen op een grote geldprijs? Hoe kan men verwachten zonder investering, zonder moeite en zonder toewijding een zak met goud toegeworpen te krijgen. Is dat niet een dwaze gedachte? Het blijft me verbazen. Zo gaat het ook velen met het nieuwe voornemen om weer af te slanken. Een (crash)dieet te gaan volgen en dit vervolgens vervroegt weer op te geven of wel hun doel halen maar het niet weten vast te houden. Zo jammer van alle inzet en inspanning!
Is het niet verstandiger en zinvoller het lot in eigen hand te nemen? Als u weet dat elke euro die u in uzelf investeert in een veelvoud bij u terugkomt. Succes en geluk zijn geen toeval.

Net zoals u ook niet snel kunt afvallen en langdurig hetzelfde resultaat kunt verwachten zonder training. Maar vrijwel iedereen kan met een goed plan, onderbouwde kennis, voldoende oefening en vasthoudendheid zijn doelen behalen. Ik help u graag bij een plan maken en leren hoe dit vast te houden, zodat u uw doel kunt halen zonder daarna weer terug te vallen in oude gewoonten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *