Als een warmbloedige slang glijden mijn onderarmen en handen langs, over en onderdoor het lichaam van de ontvanger van een full Lomi Lomi. De ontvanger geniet duidelijk en ik ook.

Het is best zwaar werk, maar ik vind het elke keer weer zo geweldig mooi om een Lomi Lomi te mogen geven, ik krijg er elke keer weer zoveel energie van net als de ontvanger! Echt vreemd is dat niet, want al dat huid op huid contact met rustige strijkingen en een zacht Hawaiians muziekje op de achtergrond, brengt je in een ontspannen fase. De hormonen die verantwoordelijk zijn voor stress, worden verlaagd en de hormonen die verantwoordelijk zijn voor onthaasting, genezing, verbondenheid en rust nemen toe. 

De voordelen van zo’n fijne massage treden direct op en houden ook aan, hoelang is per persoon verschillend. Een Lomi Lomi bevordert dan ook je gezondheid, omdat je een gezonde lagere bloeddruk, gezonde lagere hartslag en een betere doorbloeding krijgt. De betere doorbloeding zorgt voor een goede opname van voedingsstoffen wat je lichaam en geest in een goede conditie brengt en houdt. Je spijsvertering en opslag van vet, worden effectiever en de toename van bloed naar je huid en andere slijmvliezen, zorgt ervoor dat menigeen na afloop van zo’n Lomi Lomi blozend bij mij aan tafel z’n glas water leegdrinkt. ’s Nachts slaap je heerlijk waardoor je weer meer energie krijgt. Je concentratie verbetert. En omdat jij lekkerder in je vel komt te zitten, verbeteren zelfs je sociale contacten. 

Quality time op z’n best.