Alle consulten (eerste twee consulten in overleg)
ZONDER EXTRA KOSTEN
BIJ U AAN HUIS
in een straal van ca. 50 km rondom Rijssen

Gewichtsbeheersing en vergoeding door de zorgverzekeraars

Gewichtsbeheersing is een belangrijke factor in het leven van heel veel mensen. Hoe komen en blijven we op een gezond gewicht? In 1980 had slechts zes procent van de mannen en acht procent van de vrouwen overgewicht. De huidige cijfers tonen aan dat vijfenvijftig procent van de totale volwassen bevolking leidt aan overgewicht. Voeding en het eten op zich, waren vroeger een noodzaak. Vandaag de dag is er een overvloed aan voeding, terwijl we minder bewegen en daardoor minder eten nodig hebben. Echter, we eten meer en we eten minder gezond dan vroeger. Tal van factoren hebben hier aan bijgedragen, zoals te veel fastfood, stress, roken, te weinig beweging en smaakmanipulaties door de voedingsindustrie.

Veel mensen gaan met diëten aan de slag. Dat werkt vaak wel voor de korte termijn, maar na een tijdje blijkt dat het oude gewicht weer terug is en vaak blijkt dan dat het gewicht zelfs is toegenomen. De oplossing moet dan ook gevonden worden in anders eten door andere keuzes te maken. 
In mijn praktijk gaan we op zoek naar een lifestyle die bij je past, zodat afslanken een onderdeel wordt van een gezonde levensstijl voor de lange termijn.

Gezond zijn, blijven en uw gezondheid bevorderen is belangrijk. Afslanken is hier vaak een onderdeel van.

In mijn praktijk help ik mensen met verantwoord en voor de lange termijn afvallen.
Verantwoord, omdat u ook tijdens het afvallen voldoende noodzakelijke voeding moet eten om uw gezondheid niet te ondermijnen.
Voor de lange termijn, omdat het afvallen niet een korte termijn succes moet worden, maar blijvend.

Bij het afslanken ondersteun ik u met menu’s, recepten en veel wetenswaardigheden zoals o.a. keuzes hebben en maken.

Mijn begeleiding bij het afvallen wordt vergoed door verschillende zorgverzekeraars, afhankelijk van welke polis u hebt afgesloten.
Lees uw polis er op na of klik op het BGN logo, rechtsonderin op deze site. Groepslessen worden niet vergoed.

De vergoeding van uw zorgverzekeraar voor het afslanken, heeft geen invloed op uw eigen bijdrage.

Print