Hoe een cadeauTJE een groot Cadeau bleek te zijn

Toen ik mijn studie Orthomoleculaire Therapie in Antwerpen zo mooi had afgesloten, ging ik op zoek naar een cadeautje voor mezelf. Het behalen van dat diploma, vond ik zeker wel een cadeautje waard, omdat ik in m’n hele leven nog nooit zulke hoge cijfers had gehaald voor een examen.

De smaak van het leren had ik goed te pakken en ik blijf graag mezelf verder ontwikkelen, dus een nieuwe studie lag voor de hand. Masseren trok daarbij mijn aandacht. Door de opleiding medische basiskennis, die ik voor de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut ook met een diploma had afgesloten, werd mijn interesse om te leren masseren echt aangewakkerd. Na mij verdiept te hebben in verschillende massages, ging mijn interesse vooral naar de Lomi Lomi, een Hawaiiaanse lichaamsmassage. Eenmaal begonnen, veranderde ik al snel van gedachten. Dit is geen cadeauTJE meer, dit is een groot Cadeau!! Een cadeau waarvan ik meteen wist dat ik er meer mensen mee wilde laten kennismaken. En zo geschiede. In 2018 gaf ik mijn eerste Lomi Lomi’s en de jaren erop, en nu nog steeds, ben ik mij verder aan het verdiepen in deze en andere Hawaiiaanse massages. Daarnaast is mijn nieuwsgierigheid ook gewekt voor wat betreft de Hawaiiaanse leefstijl.

En zo vullen al mijn studies en cursussen elkaar mooi aan.

Wat begon met veel interesse in voeding, werd ik al snel bewust van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, de eventueel benodigde aanvulling met voedingssupplementen, het belang van een gezonde leefstijl (dit kan voor een ieder weer anders zijn) waaronder ook zeker de Hawaiiaanse massages thuishoren, omdat deze je fysiek en mentaal weer in balans brengen.

Ik blij ben dat ik de Lomi Lomi en andere Hawaiiaanse massages mag geven. Ik geef ze graag, liefdevol en met al mijn aandacht, wat ook door menigeen zo gevoeld wordt. Weet je nog geen cadeau voor je moeder? Misschien is een Hawaiiaanse massage wat voor haar? Het hoeft niet meteen een lichaamsmassage te zijn, je kunt ook laagdrempelig beginnen als dat prettiger voelt om kennis te maken met het grote, maar oh zo mooie, onbekende.

Vragen staat vrij, dus bel of app mij gerust: 06 522 83 298.

Wil jij je moeder graag één van de Hawaiiaanse massages laten ervaren? Maak dan een afspraak met mij voor een heerlijke, warme, liefdevol gegeven en ontspannende Hawaiiaanse Lomi. Er zijn vele mogelijkheden, namelijk: het hele lichaam laten masseren (Lomi Lomi), alleen nek/ schouders/ rug/armen met Lomi strijkingen, Lomi Lomi van alleen de hele achterzijde en wordt gegeven in buikligging, alleen de buik laten masseren (Opu Huli) of het hele lichaam laten masseren in zijwaartse ligging (wat prettig is voor zwangeren en mensen die om wat voor reden dan ook niet op hun buik kunnen liggen, de Lomi Hapai). Al deze massages vinden plaats in een warme ruimte, worden liefdevol en met aandacht en warme olie gegeven.

Vraag naar de mogelijkheden of reserveer direct je plekje in mijn agenda door te appen naar mij: 06 522 83 298.