Lomi Hapai
Lomi Lomi in zijligging

Lomi Hapai is DE Lomi Lomi voor zwangeren die langer dan 3 maanden zwanger zijn. Het is een Lomi Lomi in zijligging en daarom ook geschikt voor als je niet plat op je buik of rug kunt liggen en toch graag een Lomi Lomi wilt ontvangen.

In vroegere tijden gebruikten de vroedvrouwen en Doela’s onder andere deze manier van masseren bij zwangeren en tijdens de bevalling op de eilanden van Hawaii .

Als je zwanger bent, verandert er veel in je lichaam en mindset. Dat kan belastend zijn. De Hawaiiaanse zwangerschapsmassage Lomi Hapai helpt je te ontspannen en het ongemak van een aantal zwangerschapsverschijnselen te verminderen. De baby zal hier ook van genieten, mede door betere opname van voedingsstoffen.

Spanning zet zich vlug vast op de schouders en een kindje krijgen is voor menigeen spannend. Daarom wordt in deze ontspannende massage met vloeiende bewegingen, aandacht besteed aan de schouders.

Omdat de massage naast ontspannend, ook drainerend werkt, wordt ook veel aandacht besteed aan de benen en voeten. Immers, er wordt vaak vocht vastgehouden tijdens de zwangerschap.

De onderrug krijgt het ook letterlijk steeds zwaarder naarmate de zwangerschap vordert. Met deze zachte strijkingen en vloeiende bewegingen, hou jij je (onder)rug soepel.

Deze massage blijft altijd heel bijzonder om te mogen geven, moeder en haar kindje worden tegelijk gemasseerd. Heel soms wiegt het kindje mee, een heel mooi maar zeldzaam cadeautje.

Quality time  voor mama en de baby!

Lomi Hapai duurt 1,5 uur en is een investering in je gezondheid en die van je baby van € 67,50 en is incl. de olie en verschillende handdoeken. Voorafgaand nemen we de tijd voor een gesprek terwijl jij een voetenbad neemt. Na de massage worden voeten en rug gewassen en kun je nog even nagenieten onder het genot van een glas water voor een goede afronding.

Wil je deze liefdevolle massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen. 

Aloha, E komo mai
Wees welkom