Lomi Hapai
Lomi in zijligging

Lomi Hapai is DE Lomi Lomi voor zwangeren die langer dan 3 maanden zwanger zijn. Het is een Lomi Lomi in zijligging en daarom ook geschikt voor als je niet vlak op je buik of rug kunt liggen en toch graag een Lomi Lomi wilt ontvangen.

In vroegere tijden gebruikten de vroedvrouwen en Doela’s onder andere deze manier van masseren bij zwangeren en tijdens de bevalling op de eilanden van Hawaii .

In de ontspanning wordt bij deze vloeiende massage nadruk gelegd op de schouders. Spanning zet zich vlug vast op de schouders, een kindje krijgen is tenslotte spannend.

De massage werkt drainerend en ontspannend. Omdat vaak vocht wordt vastgehouden tijdens de zwangerschap, wordt aan de benen en voeten veel aandacht besteed.

De onderrug krijgt het letterlijk steeds zwaarder naarmate de zwangerschap vordert. Met zachte strijkingen en vloeiende bewegingen, houdt je de (onder)rug soepel.

Deze massage blijft altijd heel bijzonder om te mogen geven, moeder en haar kindje worden tegelijk gemasseerd. Heel soms wiegt het kindje mee, een heel mooi maar zeldzaam cadeautje.

1,5 uur ter waarde van € 67,50 en is incl. de olie en verschillende handdoeken. Voorafgaand nemen we de tijd voor een gesprek terwijl jij een voetenbad neemt. Na de massage worden voeten en rug gewassen en kun je nog even nagenieten onder het genot van een glas water voor een goede afronding.

Wil je deze liefdevolle massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen. 
Aloha, E komo mai – Wees welkom