Lomi Lomi is beslist geen standaard massage. Het is een zeer mooie massagevorm die zijn oorsprong vindt op de Hawaiiaanse eilanden. Daar wordt deze massage al eeuwen lang van generatie op generatie doorgegeven, preventief maar ook ter bevordering van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Lomi Lomi massage is een complete lichaamsmassage die met de vlakke hand, onderarmen, veel warme olie en alle aandacht, liefdevol gegeven wordt in een warme omgeving met een temperatuur van 24 graden Celcius of meer. Het is een rustige, ritmische en heerlijk ontspannende massage. Het herstelt de vitaliteit en het helpt om stress los te laten. Je kunt tijdens de massage alle zorgen en gedachten laten varen. 
Naast het wegnemen van ergernissen, angsten, zorgen en andere negatieve gedachten en emoties, heeft het ook een diepe werking op de ontspanning van spieren, bindweefsel, het zenuwstelsel, bevordert het de bloedsomloop en activeert het ‘t lymfesysteem. Tevens verbetert het de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen.

Lomi lomi zorgt ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans komt.

De standaard Lomi Lomi massage duurt ongeveer vijf kwartier.
Plan dus ruim tijd voor deze heerlijke massage, dat doe ik ook voor jou.