Full Lomi Lomi
Lichaamsmassage

Lomi Lomi is beslist een heel bijzondere massage!! De zeer mooie massagevorm komt van oorsprong van de Hawaiiaanse eilanden. Daar wordt deze massage al eeuwen lang van generatie op generatie doorgegeven, preventief maar ook ter bevordering van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Full Lomi Lomi is een complete lichaamsmassage, vol compassie, warmte en gratie. Met het zachte deel van mijn onderarmen en met warme olie, maak ik lange, ritmische en vloeiende strijkingen over je hele lichaam, in een warme omgeving met een temperatuur van 24 graden Celcius of meer. 

Naast het wegnemen van ergernissen, angsten, zorgen en andere negatief belastende gedachten en emoties, heeft deze behandeling ook een diepe werking op de ontspanning van spieren, bindweefsel, het zenuwstelsel, stimuleert het de bloedsomloop en activeert en reinigt het je lymfesysteem. Tevens verbetert het de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen.

Terwijl je vitaliteit tijdens een Lomi Lomi sessie herstelt, helpt het ook om je stress los te laten, doordat je actieve geest tot rust komt en er zo ruimte ontstaat voor het loslaten van overtuigingen en herinneringen die je niet meer van dienst zijn.

Lomi lomi zorgt ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans komt.

Een full Lomi Lomi massage duurt 1,5 uur en is een investering in je gezondheid van € 67,50 en is incl. het gebruik van handoek(en) en vooraf een voetenbad. Na de massage kun je nog even nagenieten, worden (desgewenst) de rug & voeten gewassen en kun je nog even bijkomen onder het genot van een glas water.

Plan dus ruim tijd voor deze heerlijke massage, dat doe ik ook voor jou.

Langere massage kan, mits vooraf besproken, en is extra een investering in je gezondheid van per kwartier € 17,50.

Wil je deze liefdevolle massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen. 

Aloha, E komo mai
Wees welkom