Even alles loslaten, even nergens meer aan hoeven denken.

Aanraken maakt gelukkig, dat is één van de vele redenen waarom massage zo goed werkt. Door aanraking van huid op huid, vermindert stress doordat stress-opwekkende hormonen verminderen en plaatsmaken voor gelukshormonen. Zowel de stresshormonen als de gelukshormonen hebben we nodig, maar dan wel in goede harmonie. Door gebrek aan (liefdevolle) hartverwarmende aanraking, kunnen de stresshormonen de overhand krijgen. Dit kan veel, en veel verschillende, gezondheidsproblemen geven. Des te vaker we de gelukshormonen in ons bloed hebben, des te gelukkiger we zijn. Bij Lomi Lomi wordt het effect versterkt door de lange strijkingen en de lange tijdsduur van de massage.

Een goede massage heeft veel gezondheidsvoordelen en u kunt er gezondheidsproblemen mee voorkomen en verminderen. Door de diepe ontspanning, herstelt de harmonie fysiek, mentaal en emotioneel. Alle zorgen, ergernissen, angsten en andere negatieve emoties en gedachten, kunt u tijdens de massage even loslaten. Lichaam en geest kunnen weer tot rust komen. Een Lomi Lomi ontspant de spieren, het bindweefsel en het zenuwstelsel. Het activeert het lymfestelsel waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en verbetert de stofwisseling en de bloeddoorstroming, het bevordert de slaap en de immuniteit, geeft weer energie en zelfs de sociale contacten kunnen, door regelmatig een fijne massage te nemen, verbetert worden.

Na de massage bied ik u desgewenst mijn luisterend oor aan, als u uw ervaring of iets anders met mij wilt delen. Ik plan ruim tijd vrij in mijn agenda voor uw sessie, zodat alles in rust en harmonie kan verlopen.

Zin om te ervaren,
dat voor uw gezondheid zorgen ook quality time kan zijn?
Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter met een paar tijden waaruit ik kan kiezen om u te bellen. Ik zal u dan bellen, zodat we kunnen bespreken of een massage, en zo ja welke, aangenaam voor u is.

Whatsappen naar 06 522 83 298 kan ook.

Het zijn geen erotische massages die ik geef!
Ik raak u aan, u mij niet.