Opu Huli
Buikmassage

Volgens de Hawaiiaanse traditie is het masseren van de buik belangrijk, omdat alles in je buik zit: je emoties, je gut feelings, je kennis, je spirit en je navel verbindt je met je voorouders. Ook in onze westerse wereld weten we dat wanneer er iets in de buik niet in orde is, dit effect heeft op alle aspecten van je welzijn. Wie kent niet het onderbuikgevoel, de ‘vlinders in je buik’ en buikpijn voor een examen. Deze impulsen komen vanuit je buik en beïnvloeden je denken en doen.

Bij veel mensen zitten de organen niet helemaal op de juiste plek. Dat kan komen door de houding, stress, verkeerd gebruik van je lichaam maar ook door intense emoties en verdriet. Een buikmassage stimuleert je organen terug op hun plek. Daardoor verbetert de stofwisseling en spijsvertering en kunnen je darmen weer optimaal gaan werken zodat voedingsstoffen weer beter kunnen worden opgenomen. Je adem wordt voller, waardoor je dieper kunt ademen wat weer kan bijdragen aan vermindering van stress, een kalmere geest en een positievere kijk op het leven. Een buikmassage kan diepe indruk maken.

Bij een Opu Huli sessie zal ik voorafgaand aan de buikmassage middels Lomi Lomi aanraking je lichaam uitnodigen om te ontspannen.

De Opu Huli is te ontvangen als losse sessie of geïntegreerd in een full Lomi Lomi.

De Hawaiiaanse buikmassage Opu Huli duurt een half uur en is een investering in je gezondheid van € 22,50. Na deze massage ronden we samen af onder het genot van een glas water.

Wil je deze liefdevolle massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen. 

Aloha, E komo mai
Wees welkom