Ik ben Ada Groot Jebbink, en help je graag bij het behouden en/of verbeteren van je gezondheid.  Ik werk met veel plezier in mijn praktijk als massagetherapeut met Hawaiiaanse massages, als orthomoleculair therapeut, als ook auriculotherapeut (ooracupuncturist). Alles ten bate van je gezondheid, zowel preventief als bij klachten. 

Mijn interesse in voeding is al op jonge leeftijd gewekt. Ik ben opgegroeid met het nuttigen van volwaardige producten. Genietend aan een ronde keukentafel, met een goed gesprek, doorspekt met humor. Eerlijke en natuurlijke voeding (clean eating) vond ik toen nog heel gewoon. Toen ik trouwde creëerde ik mijn eigen groente- en kruidentuin. Ik verwerkte de zelf gekweekte producten in mijn keukentje en zo is mijn interesse en passie voor voeding ontstaan, wat later uitgroeide tot mijn eigen praktijk Ami Sano (gezondheid koesteren).

De kracht van voeding boeide mij zo, dat ik medische basiskennis ben gaan doen als voorbereiding op mijn studie orthomoleculair therapeut.

Tijdens mijn studie medische basiskennis werd ik getriggerd door de kracht van massages en zo gebeurde het, dat ik mij ben gaan verdiepen in massages. Hawaiiaanse massages, waarvan de meest bekende Lomi Lomi is, springt voor mij ver boven alle massages uit. Kijk voor de verschillende massages op al mijn Hawaiiaanse massages. Bovenaan de site zie je de verschillende massage-mogelijkheden.

Sinds 2010 run ik mijn eigen praktijk in Twente en sinds 2016 vanuit Rijssen. 

Opleidingen en cursussen
Lomi Lomi Advanted, verdieping Hawaiiaanse massage
Lomi Lomi massage, verdieping Hawaiiaanse massage
Opu Huli, Hawaiiaanse massage
Lomi Hapai, Hawaiiaanse massage
Wellness Anatomie Fysiologie
Lomi Lomi Therapeut, verdieping voor gevorderden
Aromatouch therapeut
Lomi Lomi masseur
Orthomoleculaire Therapeut
Auriculotherapeut (ooracupunctuur)
Medische Basiskennis
Diabetes Omkeerbaar
Orthomoleculair voedings- en -suppletieadviseur
NLP Practitioner
Gewichtsconsulent Kind & Voeding
Gewichtsconsulent