Is je lijf je lief, leef dan preventief.  

Ami Sano betekent ‘gezondheid koesteren’.

Ons lichaam is een ingenieus systeem en beschikt over een groot zelfherstellend vermogen. Om mentaal, fysiek en emotioneel in balans te komen en te blijven, is een leefstijl met de juiste voeding, inspanning en ontspanning geen overbodige luxe.

Ontspanning is een tijdje echt helemaal niets doen. Sporten of dansen mag dan ontspannend werken, het is toch echt een inspanning. Ook lezen of tv kijken of iets dergelijks, is een inspanning. Een Lomi Lomi massage ontvangen, is daarentegen een ware ontspanning.

Het huid op huid contact met rustige strijkingen en een zacht Hawaiians muziekje op de achtergrond, brengt je in een ontspannen fase. De hormonen die verantwoordelijk zijn voor stress, worden verlaagd en de hormonen die verantwoordelijk zijn voor onthaasting, genezing, verbondenheid en rust nemen toe. En hiermee ontstaat de positieve, vicieuze cirkel op je gezondheid.

De voordelen van zo’n fijne massage treden direct op en houden ook aan. Hoelang is per persoon verschillend. Een Lomi Lomi bevordert je gezondheid, omdat je een gezonde lagere bloeddruk, gezonde lagere hartslag en een betere doorbloeding krijgt. De betere doorbloeding zorgt voor een goede opname van voedingsstoffen wat je lichaam en geest in een goede conditie brengt en houdt. Je spijsvertering en opslag van vet, worden effectiever en de toename van bloed naar je huid en andere slijmvliezen, zorgt ervoor dat menigeen na afloop van zo’n Lomi Lomi blozend bij mij aan tafel z’n glas water leegdrinkt. Je slaapt ’s nachts heerlijk waardoor je weer meer energie krijgt. Je concentratie verbeterd en zelfs je sociale contacten verbeteren, omdat jij lekkerder in je vel komt te zitten.

Quality time op z’n best.

Op gebied van voeding en voedingssupplementen kan ik je als orthomoleculaire therapeut bijstaan. Orthomoleculaire therapie is een complementaire geneeswijze die erop gericht is het zelfgenezend vermogen van het lichaam te ondersteunen, de gezondheid te behouden en/of te bevorderen. Ami Sano richt zich hierbij met name op de preventie van ziekten en aandoeningen.